Meld dere på Farmandshowet 2015 her

Farmandseminaret 2015

Dato: Torsdag, 24. september
Tid: 15.00 – 17.45
Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 11, Oslo
Møterom: Forum
http://www.oslokongressenter.no/

14:45 – 15:15: Registrering av seminardeltakere. Servering av kaffe, te, mineralvann og frukt. 
image003
15:15 – 15:20: Velkommen! Seminarleder Arve Stølann Angell fra Farmandprisen ønsker velkommen og presenterer dagens tema og foredragsholdere.


15:20 – 15:45:
Integrert rapportering er fremtiden! Enn rekke europeiske virksomheter har gitt årsrapporten et kraftigimage005 løft ved å ta i bruk integrert rapportering. Christoffer Paur Knudsen i Styrkr forteller hvordan dette kan gi investorer et bedre helhetsbilde av selskapenes strategi, styring, resultater og fremtidsutsikter. Det vil i tillegg komme tydeligere frem hvordan virksomheten påvirkes av trender og utviklingstrekk i samfunnet.

15:45 – 16:10: Slik kan sosiale medier bedre bedriftens lønnsomhet! Se frem til et lærerikt og image007engasjerende foredrag når Ståle Lindblad forteller hvordan strategisk bruk av Facebook og andre sosiale medier kan styrke virksomheters profil og varemerke, og bidra til økt salg og lønnsomhet. Lindblad er daglig leder i Areca Sosial og har mangeårig erfaring fra salg, forretningsutvikling og sosiale medier.

16:10 – 16:40: Pause med lett servering. Kaffe, te, mineralvann, wienerbrød og frukt.

16:40 – 17:05: Årsrapporten til Kristiansund kommune: Mot beste praksis for norske kommuner? Kommunen image011har i 2014 testet ut de nye kravene for statlige årsrapporter. Målet er å videreutvikle rapporten til å bli et mer vesentlig og brukervennlig styringsverktøy i dialogen mellom administrasjonen og politikere. Kommunen tilbyr også en mobilversjon av rapporten for å gjøre det lettere for innbyggerne å forstå og engasjere seg i de lokale utfordringene, prioriteringene og planene de vil bli berørt av. Vibeke Grønvik vil dele sine erfaringer med prosessen og det endelige resultatet.
image013_0
17:05 – 17:30: 10 trender i sosiale medier for 2016. Sosiale medier blir stadig viktigere for alle typer virksomheter som har et produkt, tjeneste eller et budskap å selge. 
Catharina Ellingsæter i Inbound Group vil i dette foredraget fortelle om de hun tror blir de  viktigste trendene for å lykkes i sosiale medier det kommende året.

17:30 – 17:45: Oppsummering. Foredragsholderne svarer på oppfølgings-spørsmål fra salen og konferanseleder.

19.00 til ca 23.00: Aperitiff etterfulgt av 3 retters middag:

Forrett: Laks og breiflabb med karsesalat, dill, sennepsdressing og Holtefjellost
Hovedrett: Urtestekt filet av jærlam med syltet løk, brokkoli, gulrot, potet og lys lammesjy
Dessert: Mandelkake med stikkelsbær og ferskost.

Prisutdelingen starter ca kl 21:15.

Farmandshowet 2015 med konferansier Frode Alnæs

Konferansier Frode Alnæs


Frode Alnæs er gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Frode regnes som en seriøs komponist og en av Norges beste gitarister. Han er også en sanger med særpreg.
Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste og de beste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser.  
Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og er en svært populær og mye brukt programleder i ulike kultur- og næringslivsarrangement og events.

  NB: Bindende påmelding. Mottatte påmeldinger vil bli bekreftet og fakturert.

  Virksomhetens navn:

  Fakturaadresse:

  Kontaktperson:

  Kontakpersonens navn:

  E-postadresse:

  Mobil/telefonnummer:

  Følgende personer skal være med på seminar og festmiddag - pris: 4 995 kroner per deltager (det kan meldes på flere personer senere):

  Skriv inn deltagerne i boksen nedenfor:

  (Husk å trykke enter-tasten etter hver deltager slik at det kun står et navn per linje.